contact

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Lotusbloemen.jpg

Archief 'schrijven'

BOEKEN IN OPDRACHT

Wereldkeukens Albert Heijn

Voor Albert Heijn, serie Wereldkeukens: de delen Indonesië, Thailand, Mexico en India. Alle teksten zijn van mijn hand, recepten werden op basis van mijn advies geschreven door het vaste AH-receptenpanel.

Champignon, het Witte Wonder

Voor Scelta Mushrooms, een grote Limburgse champignonverwerker, een caleidoscopisch standaardwerk over alle facetten van de champignonsector. Het boek was verkrijgbaar op de Wereldtuinbouwtentoonstelling (Floriade 2012).

 

REISVERHALEN VOLKSKRANT

Voor het reiskatern van de Volkskrant heb ik van 1994 tot en met 2002 veel reisverhalen geschreven. Vaak met een natuurhistorisch of cultuurhistorisch thema, van verwoeste tempelsteden in Thailand tot een wandeling langs de oevers van de voormalige Zuiderzee met een Verkade-album in de hand.

Voorbeelden volgen.

 

REPORTAGES NRC

Voor de 'Achterpagina' van de NRC maakte ik reportages, en ook korte verhalen onder de column van Frits Abrahams. Daarnaast schreef ik recensies voor het katern 'Boeken'.

Voorbeelden volgen.

 

CULINAIRE JOURNALISTIEK

Specials en recensies voor Elle Eten, kookboeken, reportages voor Avenue.

Voorbeelden vind je hier.

 

ROMAN

Meer over mijn Engelstalige roman 'Milly's Brother' lees je hier.

 

COLUMNIST

Voor het tijdschrift 'Goodies', bedoeld voor mensen die duurzaam willen leven maar het ook leuk willen hebben, schreef ik columns over reizen.